Enjoy your home!

Een huis wordt jouw thuis door aankleding die jij mooi vindt en die je huis, tuin, balkon en terras sfeer geven. Mega Collections wil dat iedereen zich thuis voelt. Daarom zorgen wij ervoor dat er altijd een ruime collectie potten, mandwerk en decoratieartikelen is met diverse modellen, materialen, kleuren en bewerkingen tegen een betaalbare prijs. Of je nu van etnisch, bohemian, klassiek of urban, echte eyecatchers of basic items houdt, Mega Collections heeft voor ieder wat wils. Met jouw keuze uit onze potten, manden en decoratieartikelen richt je jouw huis, tuin, balkon en terras precies zo in dat jij je er thuis voelt.

Enjoy your home! 

Sinds 1988

In 1988 begonnen we met het ‘simpele’ idee: het verkopen van keramiek bloempotten. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste krachtpatsers op het gebied van potterie en decoratieartikelen in Europa.

Van de totale inkoop wordt ongeveer 75% geproduceerd in Azië, 20% binnen Europa en 5% in overige landen. Hierdoor is het mogelijk om continu een afwisselend assortiment aan te bieden. Onze afnemers bevinden zich binnen- en buiten Europa, in totaal in 45 landen. Het betreft onder andere (grote) tuincentra, hoveniersbedrijven, bouwmarkten, groothandels en e-commerce bedrijven over de hele wereld. Op deze manier is ons assortiment, en daarmee een gezellig thuis, inmiddels voor iedereen toegankelijk.

Nog nooit een Mega Collections product gezien? Dat kan bijna niet, maar toch ook weer wel. We verkopen namelijk niet alle producten met een groot label en voeren geen flitsende design campagnes. Kosten besparen, en daarmee de prijs toegankelijk houden, vinden we in veel gevallen belangrijker dan onze naam overal in hoofdletters te vermelden. Wij willen gewoon dat jij je huis, tuin, balkon en terras gezellig kunt maken, zodat jij je er helemaal thuis voelt.